Professionele proactieve aanpak

Omdat we gedreven worden door onze passie en met veel plezier onze tanden in jouw dossier zetten, excelleren we in onze job en kennen we de markt door en door.

We geloven dat we sterk zijn omdat we het zelf in handen nemen voor u. We nemen zelf regelmatig contact met u op, spelen kort op de bal en infomeren u telkens indien dit nodig of nuttig is.

Wij vinden een warm en goed gevoel belangrijk.

Daarnaast hebben we gezamenlijk een gestructureerde methodiek uitgewerkt. Een service die garant staat voor een professionele aanpak en opvolging, waarin we onze kennis maximaal benutten voor uw comfort.

Maak een afspraak

Zelfstandigen en ondernemingen

In onze Plus++aanpak besteden wij extra aandacht aan de noden van een moderne professional. Het vertrekpunt is hier uw professionele activiteit, als zaakvoerder, zelfstandige, vrije beroeper,... We zorgen ervoor dat u oplossingen op maat krijgt die u een meerwaarde bieden.

We vertrekken van een screening waarbij we u, uw professionele activiteiten én uw persoonlijke ambities geleidelijk aan in kaart brengen. Door een jaarlijkse opvolging wandelen wij aan uw zijde bij de groei en verdere evolutie van uw professionele activiteiten.

Met Plus++ sluit u een rechtstreeks contract af met uw Plus++makelaar. Hierin staan de engagementen van uw makelaar beschreven samen mét een transparante prijssetting. Hierbij heeft u de zekerheid van transparantie: u betaalt op andere producten en diensten aangeboden door uw makelaar geen makelaarscommissie.

Maak een afspraak

Onafhankelijk: betaal ons rechtstreeks

Bij ons advies vertrekken wij steeds vanuit uw noden, wensen en dromen, omdat u ons rechtstreeks betaalt voor ons advies. Hiermee wijken wij af van de standaard binnen de verzekeringswereld waarbij de makelaar een commissie ontvangt van de verzekeringsmaatschappij. Door deze financiële lijn te heroriënteren, garanderen wij u onafhankelijk advies, producten op maat, toegang tot relevante en waardevolle diensten en persoonlijk contact.

Maak een afspraak