Jouw toekomst, zorgeloos en beschermd, vanuit ons hart

Bij adfinas wil ons gedreven en competent team van specialisten jou, je gezin
en je bedrijf begeleiden op alle belangrijke momenten in je leven, vandaag en morgen.

Met dezelfde vertrouwde gezichten.
Regelmatig luisteren.
Voor jouw dromen en wat jij belangrijk vindt.
Alsof het voor onszelf is.

Onze waarden:

Betrokken - Enthousiast - Ondernemend - Deskundig - Toekomstgericht

Nieuw item

Uw toekomst, zorgeloos en beschermd

Wij helpen u bij concrete vragen. Hierbij kiest Adfinas voor een globale benadering waarbij uw behoeften, wensen en verwachtingen centraal staan. Wij bieden u voor elk domein een specialist. Naast ons team van gedreven, competente medewerkers doen wij indien nodig beroep op een netwerk van specialisten in diverse domeinen.

We begeleiden u bij sleutelmomenten en contacteren u regelmatig om uw plan bij te sturen. Wij beschermen wat u belangrijk vindt.

Wij garanderen u een rustgevend en warm onthaal in een comfortabele omgeving. Discretie voeren wij hoog in het vaandel. Als onafhankelijk adviseur selecteren wij zorgvuldig sterke en kwaliteitsvolle producten.

Nieuw item

Professionalisme verankert in uw omgeving

Wat startte als de activiteit van een lokale Landbouwkrediet-agent, groeide al snel uit tot een professioneel bankkantoor. De basisactiviteiten verschoven doorheen de jaren van de verkoop van eenvoudige bankproducten naar ruim advies bij alles wat met financiën en verzekeringen te maken heeft.

Vandaag staat een ploeg van acht medewerkers klaar om u op een professionele manier te adviseren. Ieder met zijn specialiteit. Niet enkel de particulier, maar ook een grote groep zelfstandigen vindt de weg naar onze kantoren. We streven naar klanten die voor de volle 100% tevreden zij en dus op beide oren kunnen slapen. Hierdoor zijn wij vandaag een belangrijke speler in het bank- en verzekeringslandschap van Asse en omstreken.

Service Platform

Adfinas doet voor de schade-afhandeling beroep op het Service Platform.

Een team van 4 ervaren schadebeheerders beheren uw schade op professionele wijze, steeds in nauw overleg met het team van Adfinas.

lees meer over het service platform

Nieuw item

Lid van Plus++

Adfinas is lid van Plus++.

Plus++ is een netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars die continue werken aan een nog betere aanpak en aanbod voor hun klanten.

Lees meer over Plus++