Als onafhankelijk vezekeringsmakelaar zijn wij meer dan een aanbieder van verzekeringsproducten.

Wij zijn er elk moment voor u. Regisseren uw zorg- en welvaartcomfort. Stippelen voor u, uw gezin en uw familie uw comfort-pad verder uit en vullen het concreet in. Zodat al wie u dierbaar is gevrijwaard blijft van mogelijke hindernissen die uw levenscomfort bedreigen.

Niet alleen voor wat uw situatie vandaag betreft. We zijn er ook om met u te kijken naar de toekomst. De nabije en verre toekomst. Wat met u en uw gezin als we 10 jaar verder kijken? De leeftijd waarop u pensioengerechtigd zal zijn? Maar ook de leeftijd waarop zorg belangrijk wordt. Daarover willen we samen met u vandaag nadenken. Zodat u zeker bent van een veilige toekomst.

Onze onafhankelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Wij maken dit zeer concreet in een aanbod waarin u ons rechtstreeks betaalt voor ons advies en service.

Ondernemerschap - Kwaliteit - Duurzaamheid - Deskundigheid - Transparantie

Nieuw item

Uw toekomst, zorgeloos en beschermd

Wij helpen u bij concrete vragen. Hierbij kiest Adfinas voor een globale benadering waarbij uw behoeften, wensen en verwachtingen centraal staan. Wij bieden u voor elk domein een specialist. Naast ons team van gedreven, competente medewerkers doen wij indien nodig beroep op een netwerk van specialisten in diverse domeinen.

We begeleiden u bij sleutelmomenten en contacteren u regelmatig om uw plan bij te sturen. Wij beschermen wat u belangrijk vindt.

Wij garanderen u een rustgevend en warm onthaal in een comfortabele omgeving. Discretie voeren wij hoog in het vaandel. Als onafhankelijk adviseur selecteren wij zorgvuldig sterke en kwaliteitsvolle producten.

Nieuw item

Professionalisme verankert in uw omgeving

Wat startte als de activiteit van een lokale Landbouwkrediet-agent, groeide al snel uit tot een professioneel bankkantoor. De basisactiviteiten verschoven doorheen de jaren van de verkoop van eenvoudige bankproducten naar ruim advies bij alles wat met financiën en verzekeringen te maken heeft.

Vandaag staat een ploeg van acht medewerkers klaar om u op een professionele manier te adviseren. Ieder met zijn specialiteit. Niet enkel de particulier, maar ook een grote groep zelfstandigen vindt de weg naar onze kantoren. We streven naar klanten die voor de volle 100% tevreden zij en dus op beide oren kunnen slapen. Hierdoor zijn wij vandaag een belangrijke speler in het bank- en verzekeringslandschap van Asse en omstreken.

Service Platform

Adfinas doet voor de schade-afhandeling beroep op het Service Platform.

Een team van 4 ervaren schadebeheerders beheren uw schade op professionele wijze, steeds in nauw overleg met het team van Adfinas.

lees meer over het service platform

Nieuw item

Lid van Plus++

Adfinas is lid van Plus++.

Plus++ is een netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars die continue werken aan een nog betere aanpak en aanbod voor hun klanten.

Lees meer over Plus++